torstai 17. tammikuuta 2013

Pikaiset

Oscar de la Renta: Esprit d'Oscar

Tuoksu johon kolmekymppinen nainen pukeutuu iltajuhlassa, kun haluaa vaikuttaa kokeneemmalta ja itsevarmemmalta kuin onkaan, mutta tuntee itsensä liian moderniksi pukeutumaan klassikkotuoksuihin. Ottaa oman tilansa, lisää punaa huuliinsa ja iskee silmää työkaverille niin ovelasti, että kollega jää pohtimaan, kuvitteliko vain kaiken. Naamioituu korkoihin, cocktailmekkoon ja huoliteltuun nutturaan.

Tähdet: ***

Jimmy Choo: Jimmy Choo, edp

Hemmoteltu pikkuprinsessa, joka yrittää kasvaa hänelle pedattuun draamakuningattaren rooliin komentelemalla alistuvaa poikaystäväänsä, juomalla liikaa yltiömakeaa boolia ja heittämällä korkokengät pois viimeistään puolimatkassa kotimatkaa. Tuoksuna vetinen esanssipäärynä pyöriteltynä säilyketölkin sokeriliemessä.

Tähdet: *

Donna Karan: DKNY Be Delicious

Hedelmäinen tuoksu hänelle, joka pelkää tuoksua hajuvedelle ja rakastaa ajatusta kasvonaamiosta, joka kruunataan asettelemalla kurkkuja kasvoille (mikä ilmeisesti kattaa noin 90 prosenttia alle kolmekymppisistä naisista). Mitään muuta sanottavaa tästä tuoksusta onkin sitten vaikea keksiä.

Tähdet: **


Pikaisten tarkoitus on lyhyesti kuvailla ensivaikutelmia ja kokemuksia tuoksuista, jotka ovat päätyneet iholle asti testiin, mutta joita en suunnittele arvioivani sen tarkemmin tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti